Cluj-Napoca,Fãntãnele E 37, Tel.0744599752 , vdbyrotic@yahoo.com

Vanzare,montaj si service aparate de aer conditionat si ventilatie. 

Ai nevoie urgent de un montaj aer conditionat sau o ventilatie?

Incearca-ne pe noi .

Rezolvam probleme prompt, fie e vorba de climatizarea unei singure incãperi,

fie a intregii case.

Alegerea unui aparat de aer conditionat

Alegerea nu e asa simpla cum pare la prima vedere.
 Exista ochiul format al specialistului nostru care tine cont de dimensiunile incaperii, pozitionare, izolatie exterioara si chiar si de volumul mobilierului.

La alegerea unui aparat de aer conditionat trebuie sa luati in considerare urmatoarele:
  • Ce diferenta de temperatura se doreste.
  • Un aparat mic, de ex. 9000 BTU, care e mai ieftin si subdimensionat, chiar daca face fata incãperii in care l-ati montat, e posibil sa se strice mai repede deoarece compresorul va porni mai des. Compresorul e veriga slaba a unui apar de aer conditionat.
  • Un aparat de aer conditionat tip inverter, desi mai scump in magazin, poate sa va aduca reduceri mari la factura de curent. In plus, e mult mai putin probabil sa se strice, deoarece compresorul lui se roteste continuu.
  • Un aparat de aer conditionat tip inverter  avand randament maxim pana la  -15 grade extern,  poate fi folosit pentru incalzire sau racire in orice conditii de iarna din Romania.
 

Un aparat de aer conditionat intretinut, are o multitudine de efecte benefice:
  • Filtrarea aerului interior de polen, tutun, mirosuri neplacute, precup si de germeni patogeni din aer: virusi si bacterii daunatoare.
  • Aparatele de aer conditionat produc ioni negativi si dezumidifica aerul din incapere, functii foarte importante pentru sanatate.